Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 12:22 2 589 6

Голяма чуждестранна корпорация става спонсор на Левски?

  • левски-
  • футбол-
  • спонсор-
  • корпорация

Фирмата е в сферата на енергетиката

Голяма чуждестранна корпорация става спонсор на Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

Голяма корпорация в сферата на енергетиката може да стане спонсор на Левски, пише "Тема Спорт". Според информацията, компанията е чуждестранна. Предполага се, че партньорството със „сините“ е свързано с реализацията на стартирали вече проекти в България или на такива в зародиш.

Не е изключено дори отново да става въпрос за "Газпром", който преди години беше на крачка от подписване с тима от "Герена". Тогава обаче до сделка не се стигна. Договорените нива за спонсорство бяха за 4 милиона лева на година.

От Левски в последните седмици повтаряха, че чакат Борд на директорите на чуждестранна компания да подпише проектодоговор, като уточниха, че става въпрос поне за два едри спонсора. Единият се очаква да бъде строителна фирма, а другият - именно компания от енергетиката.

Още в средата на октомври БЛИЦ първи писа, че на „Герена“ са близо до финализиране на преговори с австрийската строителна компания „Щрабаг“, която ще налива по 3,5 милиона лева на сезон в Левски. Именно това ще е единият от основните спонсори на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    5 5 Отговор
    Кремълска Корпорация "Череп"&Со !!!?
  • 2 Експерт

    5 9 Отговор
    Много ясно. ФК Левски е провъдник на руски интереси. То кво не беше, руски мафиот собственик, ВТБ банката генерален спонсор, сега и Газпром. ДС = Левски май ще излезе реалност.

    Коментиран от #3

  • 3 А как

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Експерт":

    звучи мафиот начело на ловешки отбор подвизаващ се в София, и взел името на отбора легенда за да отърве затвора!
  • 4 Бай Стою касапина

    8 1 Отговор
    Сигурно ще да е Гинка Върбакова. И кога ще стане това, щото откакто Наско и Тити взеха акциите през седмица излизат партенки за нов спонсор.

    Коментиран от #6

  • 5 цоко

    2 2 Отговор
    ".. Надй се , дедо , за млади п..ци "! И като се събудят -пак празни каси !!! Абе , бунаци , кой е луд да дава пари на вятъра и то в криза , световна криза !!!??? Да бе , газпром ще дава , ХА ХА ХА ХА , сигурно "УЕФСКИ" Ще завърши Балкански поток < ХА ХА ХА ХА !!! МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!
  • 6 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Стою касапина":

    ЛЕВСКИ ще се оправи и няма като вас да слагаме тире.