27 Ноември, 2020 12:56 1 795 3

Стана ясно кога България ще има нов селекционер

  • национален отбор-
  • футбол

Георги Дерменджиев няма повече да води националите, но кой ще го замени, все още не е ясно

Стана ясно кога България ще има нов селекционер - 1

Българският национален отбор по футбол ще има нов селекционер, който ще бъде избран през януари. Очаква се той да встъпи в длъжност от 1 февруари 2021 година, съобщава БЛИЦ.

Георги Дерменджиев няма повече да води националите, но кой ще го замени, все още не е ясно. Както вече се писа, има няколко варианта за заместник на специалиста, чийто договор с БФС изтече след последния мач на България – равенството 0:0 с Ейре в Дъблин на 18 ноември.

„Няма смисъл да се спекулира с имена. Новият селекционер ще започне работа най-вероятно от 1 февруари, защото преди това – през януари, няма мачове на националните отбори. Знаете, че тогава клубните тимове водят зимна подготовка“, заявиха източници на медията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котката на Шрьодингер

    4 0 Отговор
    А кога ще вземе да бие? Ей така, за разнообразие.
  • 2 Чеп за зеле не става..........

    2 0 Отговор
    От националната ни гарнитура
  • 3 Рангел

    1 0 Отговор
    Куци коне!