Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 13:45 2 265 0

Взет с надеждата за бъдеща звезда, а Ювентус вече се точи за подписа му

  • манчестър юнайтед-
  • дони ван де беек-
  • футбол-
  • ювентус

Според информацията торинци разглеждат възможността да привлекат футболиста като отдаден под наем с опция за откупуване на правата му

Взет с надеждата за бъдеща звезда, а Ювентус вече се точи за подписа му - 1
Снимка: БГНЕС

Нидерландският халф на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек може да продължи кариерата си в италианския хегемон Ювентус, съобщава "Calciomercato".

В последните месеци и седмици Ван де Беек изрази публично недоволството си, че почти не играе за новия си отбор. Според информацията торинци разглеждат възможността да привлекат футболиста като отдаден под наем с опция за откупуване на правата му. Не се изключва и възможността за размяна на играчи.

Странното в случая е, че Ван де Беек бе изключително силно желан от англичаните и даже успяха да се преборят със силната конкуренцията на Барселона, които го гласяха за ново попълнение. Нидерландецът бе привлечен на "Олд Трафорд" срещу сума от 40 милиона евро от Аякс с петгодишен договор. От началото на сезона във Висшата лига е записал едва 87 минути игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА