Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 11:17 1 748 0

ЦСКА и Лудогорец са най-възможните нови отбори за Тодор Неделев

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Днес Тошко Неделев и компания излизат в битка с гадския съперник Локомотив (Пловдив) на стадион "Лаута" от 18 часа

ЦСКА и Лудогорец са най-възможните нови отбори за Тодор Неделев - 1
Снимка: БГНЕС

Днес Тошко Неделев и компания излизат в битка с гадския съперник Локомотив (Пловдив) на стадион "Лаута" от 18 часа

Никой в Ботев (Пловдив) не е наясно още колко време звездата на тима Тодор Неделев ще остане в клуба. Към този момент няма конкретни оферти за национала, а все още не е ясно колко е сериозен интересът на ЦСКА към него. Самият футболист призна, че му е време да смени обстановката и да заиграе отново в чужбина.

Все пак "червените" и Лудогорец са най-възможните отбори, в които полузащитникът може да се окаже, пише "Монитор". Настоящият договор на Неделев с Ботев изтича в края на сезона, като самият той не е решил дали да го изпълни, или да смени обстановката още през януари. Със сигурност влияние оказва и това, че заплатата на играча никак не е малка, а източниците на финансиане са твърде ограничени и искат открито помощ от феновете.

Днес Тошко Неделев и компания излизат в битка с гадския съперник Локомотив (Пловдив) на стадион "Лаута" от 18 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА