Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 10:41 1 475 2

Гонзо ще отговаря за селекцията на Локо Пд

  • георги иванов - гонзо-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • селекция

Досега работата по трансферите в пловдивския клуб бе поделена между него и бившия наставник Бруно Акрапович

Гонзо ще отговаря за селекцията на Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо ще бъде отговорен за селекцията на „смърфовете”. Досега работата по трансферите в пловдивския клуб бе поделена между него и бившия наставник Бруно Акрапович,който обаче изненадващо напусна и премина в ЦСКА.

След назначаването на Александър Тунчев това ще се промени. Отговорността по селекцията за зимата ще падне изцяло върху Иванов. Вече са набелязани и двама за освобождаване. Това са Валентино Пулиезе и Филип Михалевич.

На тяхно място ще се търсят други попълнения предимно от България. Собственикът на Локомотив - Христо Крушарски е бил категоричен при среща с Гонзо, че иска селекцията този път да е основно от наши играчи и по-малко чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 0 Отговор
    Гонзо , с трици маймуни не се хващат , казал го е народа! Селекция става с пари , а добра селекция с много пари.
  • 2 Този

    2 1 Отговор
    Наркоман може само за бЕлото да отговаря