Last news in Fakti

28 Ноември, 2020 13:35 2 370 3

Странната битка между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши предстои

  • майк тайсън-
  • рой джоунс-младши-
  • бокс

Битката в неделя сутрин е с регламент 8 рунда по 2 минути

 Странната битка между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши предстои - 1

Легендарните шампиони Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши прекараха последните месеци в тренировки и вербални закани, за да рекламират възможно най-много предстоящия си сблъсък в "Стейпълс сентър", Лос Анджелис. Галавечерта започва в 4 часа сутринта в неделя и ще се излъчва по Макс спорт 2.

Феновете на бокса бяха объркани и дори разтревожени от информацията на спортната комисия на щата Калифорния, която оповести, че Тайсън и Джоунс нямат право да се нокаутират и всичко на ринга ще прилича повече на спаринг сесия, но без да се обявява победител. Организаторите побързаха да успокоят, че ще осигурят съдии и ще се погрижат да има победител, а нокаутът ще е възможен изход.

Това очевидно противоречие в последните дни обаче със сигурност е повлияло на настроението на боксовите фенове - какво всъщност ще гледаме в неделя сутрин?!

Иначе на официалния кантар Тайсън тежеше 99.8 кг, а съперникът му - 95.2 кг. Майк не се е боксирал от 2005 година, а Джоунс-младши - от 2018-а.

Битката в неделя сутрин е с регламент 8 рунда по 2 минути, като зрителите до последно ще се надяват двамата наистина да опитат да се победят, а не само да размахват театрално юмруци и накрая да приберат милионните си хонорари за тренировка по телевизията. Поне изказванията на двамата предполагаха именно стремеж за успех, макар едно от последните изречения на Тайсън преди кантара да бе, че не иска да ядоса комисията с приказки за нокаути.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минчо

    7 3 Отговор
    МИЧАЩЕ Е ПО ИНТЕРЕСЕН ОТ МАЧОВЕТЕ НА ДЖОШУА!!!А КОЙТО СПЕЧЕЛИ МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ ШОШОА!!!АКО НЕГО ХВАНЕ СТРАХ АФРОАНГЛИЧАНИНА
  • 2 Минчо

    3 3 Отговор
    МАЧА ЩЕ Е ПО ИНТЕРЕСЕН ОТ МАЧОВЕТЕ НА ДЖОШУА .!!!!!А ПОБЕДИТЕЛЯ МОЖЕ ДА ИГРАЕ С ДЖОШУА И АНГОАФРИКАНЕЦА ЩЕ БЪДЕ БРУТАЛНО ПРЕБИТ!!!И НАКРАЯ ЩЕ СВЪРЩИ В БОЛНИЦАТА!!!!!
  • 3 1234

    0 2 Отговор
    Трябваше да се боксира с Пулев. Нашия не прощава на пенсионери и мача щеше да е истински.