29 Ноември, 2020 19:44 1 861 0

Барселона вече няма нито един здрав централен бранител

  • барселона-
  • футбол-
  • защитници-
  • контузии

Говорих с доктора за Лангле, не изглежда много тежко, но утре ще разберем повече

Барселона вече няма нито един здрав централен бранител - 1
Снимка: БГНЕС

Нито един от централните защитници от първия отбор на Барселона не е в кондиция за игра. До днешния мач с Осасуна Клеман Лангле беше единственият здрав централен бранител на каталунците. Днес и френският футболист напусна с контузия. Играчът от дублиращия тим Оскар Мингеса си партнира с Френки де Йонг до края на двубоя. Мингеса изигра втори много стабилен мач след дебютния си с Динамо (Киев) преди дни.

„Говорих с доктора за Лангле, не изглежда много тежко, но утре ще разберем повече. Не зная дали ще бъде готов за сряда“, сподели треньорът на Барса Роналд Куман. „С Мингеса говорих малко преди мача и му казах няколко неща, които не бива да прави. Казах му да не губи топката, да внимава с контрола върху нея, за да не ни създават голови положения“, обясни специалистът.

Куман коментира и головата радост на Лионел Меси, посветена на Диего Марадона: „Това беше страхотен жест към Марадона. Със сигурност си е мислил за това и всичко беше добре обмислено“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА