30 Ноември, 2020 19:22 1 549 0

Юрген Клоп преди мача в Шампионската лига: Нямам достатъчно футболисти

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • аякс-
  • шампионска лига-
  • контузии-
  • футболисти

Причина за това са множеството контузени играчи

Юрген Клоп преди мача в Шампионската лига: Нямам достатъчно футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на английския шампион Ливърпул Юрген Клоп сподели преди мача срещу Аякс в Шампионска лига, че не разполага с достатъчно футболисти, за да ротира състава си. Причина за това са множеството контузени играчи.

Последният футболист на „червените”, който влиза в лазарета е ветеранът Джеймс Милнър, който се контузи в последния двубой срещу Брайтън (1:1).

Новото попълнение Тиаго Алкантара и десния бек Трент Александър Арнолд все още нямат зелена светлина, за да подновят тренировки, което означава, че ще продължа да отсъстват от сметките още дълго време.

Централните бранители Върджил Ван Дайк и Джо Гомес пък са аут почти до края на сезона, след като претърпяха операции на колената си.

„Нямам достатъчно играчи, за да приоритизирам. Не става дума за това, в кой турнир играем, а за футболистите. В събота играха най-подготвените”, каза Клоп.

Германският специалист отново зачекна темата с програмата, която търпи сериозни промени заради телевизиите.

„Ситуацията не е перфектна, но не са много хората, които искат да ни помогнат (с програмата), не само на нас, но и на всички останали. Трябва да се справим. Винаги съм казвал, че докато имаме 11 играчи, ще се борим. Ситуацията продължава да бъде такава”, каза още Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА