30 Ноември, 2020 19:06 1 558 1

Полузащитник на Реал Мадрид аут за поне 6 мача

  • еден азар. реал мадрид-
  • футбол-
  • зинедин зидан

Азар със сигурност пропуска и дербито с Атлетико Мадрид

Полузащитник на Реал Мадрид аут за поне 6 мача - 1
Снимка: БГНЕС

Офанзивният полузащитник на Реал Мадрид Еден Азар е с контузия в бедрото на десния крак след съботния мач с Алавес. От “Сантиаго Бернабеу” публикуваха медицински доклад за травмата, но не разкриха срок за възстановяване. Според испанските медии белгиецът ще липсва от терените най-малко три-четири седмици.

Така Азар със сигурност пропуска дербито с Атлетико Мадрид. От AS изчислиха, че той няма да е линия за поне шест официални срещи на “белите”. Малко вероятно е Азар да бъде на терена до края на календарната година. Еден вече изтърпя една мускулна контузия на десния крак в началото на сезона. Тогава травмата не беше в същата зона, а футболистът пропусна първите пет срещи на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мииии

    3 1 Отговор
    Тия си вкараха як автогол като го купиха тоя смотан скокльо.