2 Декември, 2020 17:16 1 702 0

Защитник на Ливърпул отрече за конфликт между Мане и Салах

  • мохамед салах-
  • садио мане-
  • ливърпул-
  • футбол

Има моменти, когато казват, че Садио, Мо или Боби Фирмино е трябвало да комбинират с колегите си, но им се плаща за вземане на решения за части от секундата и за вкарани голове

Защитник на Ливърпул отрече за конфликт между Мане и Салах - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън отрече слуховете за конфликт между нападателите на отбора Мохамед Салах и Садио Мане.

"Атакуващите играчи имат много силни отношения помежду си. Има моменти, когато казват, че Садио, Мо или Боби Фирмино е трябвало да комбинират с колегите си, но им се плаща за вземане на решения за части от секундата и за вкарани голове.

Фирмино, Салах и Мане, както и Диого Жота, който се присъедини към нас, са отлични футболисти, а отношенията в отбора са на високо ниво. Без това нямаше да има успех за Ливърпул през последните две години", заяви Робъртсън пред "Ливърпул Ехо".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА