Last news in Fakti

3 Декември, 2020 10:24 2 267 2

Нападател в ЦСКА се прочул в Румъния с джебчийство - ограбил съотборници си!

  • цска-
  • футбол-
  • анатоле абанг

Според румънските медии през май 2018 година Абанг откраднал над 1000 леи от портфейлите на двама свои съотборници и източил картите на още двама играчи на тима

Нападател в ЦСКА се прочул в Румъния с джебчийство - ограбил съотборници си! - 1
Снимка: БГНЕС

Африканският нападател, каращ проби в ЦСКА, се прочул в Румъния не с футболните, а с джебчийските си качества. Преди две години камерунецът Анатоле Абанг е бил в центъра на огромен скандал, след като ограбил своите съотборници в Астра.

Според румънските медии през май 2018 година Абанг откраднал над 1000 леи от портфейлите на двама свои съотборници и източил картите на още двама играчи на тима.

Картодържателите получили съобщения от своите банки, които посочват за извършени транзакции, направени от Камерун. С направените копия на картите били закупени самолетни билети, часовници за над 4 хиляди евро и скъпи дрехи.

"Всичко си остава в клуба. Вече направихме разследване, но не искам да коментирам подобни теми, тъй като работата ми е друга", заявява тогавашният треньор на Астра - Георге Мултеску.

Жертвите на кражбата са се свързали с полицията, а по време на разследването в телефона на Абанг са намерили снимки на картите.

Абанг бе в Астра Гюргево от 2017 година, където негов съотборник бе родният национал Пламен Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ливърпуул

    6 6 Отговор
    Поредният трансферен удар на ЦиЦеКС. Както каза Мъри Стоилов , в България футболът е примитивен. Много е зле положението.Щях да забравя.....
    ОСТАВКА МУТРО!
  • 2 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Катунари, сър...