3 Декември, 2020 14:34 1 323 0

Моуриньо разкритикува регламента в Лига Европа

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • лига европа

Осемте клуба, които не са успели да продължат в Шампионската лига, преминават в Лига Европа, вместо да се приберат у дома

Моуриньо разкритикува регламента в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо разкритикува регламента на турнира Лига Европа преди днешния двубой на "шпорите" с ЛАСК Линц.

"Тотнъм е един от най-важните коне в тази гонка, наречена Лига Европа. Но няколко много сериозни отбора ще се присъединят по-късно в турнира. Винаги съм бил против, но това е регламент и трябва да го приемем. Осемте клуба, които не са успели да продължат в Шампионската лига, преминават в Лига Европа, вместо да се приберат у дома. Това променя динамиката на турнира, колкото и несправедливо да е”, каза Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА