5 Декември, 2020 20:19 1 293 0

Реал Мадрид извади късмет и си тръгна с три точки от Севиля

  • реал мадрид-
  • севиля-
  • 1:0-
  • ла лига

Отборът на Севиля си вкара автогол в 55-ата минута

Реал Мадрид извади късмет и си тръгна с три точки от Севиля - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Реал (Мадрид) спечели гостуването си на Севиля, в срещата между двата тима от 11-ия кръг на испанското футболно първенство. Единственото попадение в мача падна 10 минути след почивката, когато Ясин Буну - Боно прати топката в мрежата на собствения си отбор, пред изненадания поглед на вратаря на андалусийци.

Още преди да измине и една минута от началото на двубоя Родриго комбинира страхотно с Винисиус в наказателното поле на домакините. Вторият опита изстрел от малък ъгъл, но не успя да уцели вратата.

Едва след първите 30 минути домакините намериха верния ритъм и на свой ред "погледнаха" към вратата на съперника.

Седем минути преди паузата изстрел от близка дистанция на Бензема бе избит малко преди да достигне до голлинията и резултатът се запази непроменен.

След почивката футболистите на Реал изчакваха възможности на контраатака, като през преобладаващата част от времето оставяха съперника да владее топката, което доведе до бързото изчерпване на физическите сили на състезателите на домакините.

Единственото попадение бе реализирано в 55-ата минута, когато изстрел към вратата на Севиля попадна в тялото на Боно и влетя във вратата за 0:1.

Звездите на Зинедин Зидан се намираха в кошмарна серия в Ла Лига, като нямаха победа от 3 поредни мача. Победата днес бе истинско облекчение за всички "галактико".

Двата тима са един след друг в класирането, като Реал дели третата позиция с Виляреал, а андалусииците са с 4 точки по-малко, но и с двубой по-малко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА