4 Декември, 2020 09:32 2 176 2

Серхио Рамос вече искал да напусне Реал Мадрид

  • серхио рамос-
  • футбол-
  • реал мадрид

Доскоро Рамос водеше битка с ръководството на Реал Мадрид относно новия си договор на "Сантяго Бернабеу"

Серхио Рамос вече искал да напусне Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос вече искал да напусне клуба, твърди Onda Cero. Защитникът, който е част от "белия балет" от 2005 година насам, е получил интересно предложение от Пари Сен Жермен, както и от клубове от Англия и Италия.

Доскоро Рамос водеше битка с ръководството на Реал Мадрид относно новия си договор на "Сантяго Бернабеу". Желанието на 34-годишния играч беше да подпише договор за 2 години, но това влизаше в противоречие с принципите на Реал Мадрид да предлага контракти за един сезон на по-възрастните футболисти.

В крайна сметка от Реал дадоха знак, че ще приемат условията на Рамос, който е спечелил 22 трофея с бялта фланелка, включително четири титли от Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    4 9 Отговор
    той трябваше отдвна да е напуснал футбола изобщо-ама айде да върви
  • 2 Таран

    6 2 Отговор
    Чакаме го с нетърпение в "Барселона"-Бацова махала - след всеки мач има чевермета - ако не са му счупили краката по време на мача и все още може да ходи и ако има останали зъби за да може да яде, разбира се..