6 Декември, 2020 19:24 1 145 3

Александър Тарханов: Проблемът на Славия е в атаката

  • славия-
  • лудогорец-
  • александър тарханов

''Отборът се представи добре, макар че допуснахме два гола'', заяви наставникът на славистите

Александър Тарханов: Проблемът на Славия е в атаката - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Славия - Александър Тарханов, призна класата на Лудогорец след поражението на своя отбор от шампиона с 0:2. Тарханов отчете, че има голяма разлика в представянето на отбора му на тренировки и това на мач, като се надява тази разлика да бъде стопена.

„Направихме добър мач, въпреки загубата. Имахме интересни положения и приехме битката. Отборът се представи добре, макар че допуснахме два гола. Проблемът е атаката, направихме много опити. Тренирахме сериозно, но очевидно е, че нещата още не се получават. Като се има предвид, че срещу нас беше Лудогорец, нещата стават още по-трудни. На нивото на българския футбол това е най-добрият отбор у нас”, коментира Тарханов.

„Очевидно няма да е толкова лесно подобряването при нас. Трудно повишаваме нивото. Такова ниво, което показваме на тренировка е едно, а опитите ни на мачовете, не се получават. Създадохме четири положения и не можахме да отбележим гол”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Александър Тарханов: Проблемът на Славия е в атаката И В ГЛАВАТА. И МАЛКО В ТОТОТО.
  • 2 Славия

    1 0 Отговор
    има три проблема, първия е атаката, втория е средната линия, а третия е защитата.
  • 3 Горящият автобус

    1 0 Отговор
    Чичо Венци е виновен той издържа клуба от хазарт.