Last news in Fakti

7 Декември, 2020 09:51 2 602 3

Обвиниха четирима футболисти в изнасилване

  • футбол-
  • футболисти-
  • изнасилване-
  • велес сарсфийлд

Полицията е извършила обиск и е иззела чаршафите от няколко стаи

Обвиниха четирима футболисти в изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима футболисти на аржентинския Велес Сарсфийлд бяха обвинени в изнасилване. 28-годишна дама се оплакала в полицията в Буенос Айрес, че Рикардо Сентурион, Тиаго Алмада, Мигел Брисуела и Хуан Мартин Лусеро са я насилили сексуално в квартирата на последния.

Полицията е извършила обиск и е иззела чаршафите от няколко стаи. Футболистите са разпитани, но само в качеството на свидетели. Срещу тях все още няма повдигнато обвинение от местната прокуратура.

За Рикардо Сентурион това не е първи такъв проблем. Преди три години тогавашната му приятелка го обвини в домашно насилие. По тази причина той беше освободен от Бока Хуниорс, където играеше под наем, и пратен в бразилския Сао Пауло.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селски

    4 0 Отговор
    Така някои жени изкарват бързи парици .
    Чак пък и в различни стаи били ха ха .
    Как се е озовала в стаите на четиримата без да викне в коридора че я изнасилват ?
    Интереснооо .
  • 2 Да Не

    3 0 Отговор
    Не са и платили!
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТЪПО ---СЛЕД ЧЕТИРИСИТАКА ТРЯБВА ДА ТЪРСИШ ТАКИВА ПАРИ !?!?