Last news in Fakti

15 Декември, 2020 08:36 1 826 3

Чужденец става треньор на Ботев Пд, ако руският милиардер влезе в клуба

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • антон зингаревич-
  • треньор

Той най-вероятно ще е датчанин, защото бизнесменът има сериозна школа в Дания

Чужденец става треньор на Ботев Пд, ако руският милиардер влезе в клуба - 1

Чужденец ще стане треньор на Ботев Пловдив, ако руският милиардер Антон Зингаревич влезе в клуба. Той най-вероятно ще е датчанин, защото бизнесменът има сериозна школа в Дания, пише plovdivnews.bg.

Анализаторите на руснака правят не само одит на клуба, но и игрова ревизия на отбора, като се очаква сериозна чистка и много нови попълнения.

"Канарчетата" ще започнат подготовка за новия полусезон на 6 януари, но не е ясно кой треньор ще изведе тима за първо занимание, след като договорът на сегашния наставник Стефан Стоянов е до края на 2020 година, а Зингаревич при всички положения няма да е влязъл все още в управлението на клуба.

До края на първия дял от първенството за сезон 2020/21 пловдивчани имат да изиграят още един двубой. Те гостуват на Лудогорец в отложен двубой.

Четирима играчи ще пропуснат мача заради натрупани картони - Маркиньос Педросо, Мишел Еспиноса, Филип Филипов и Джонатан Перейра. Звездите на "канарчетата" - Тодор Неделев и Атанас Илиев, също пропускат срещата заради различни травми.

При така стеклите се обстоятелства, в групата на тима ще има 12 юноши, като единствените с опит ще са Славчо Шоколаров, Виктор Ганев, Мите Цикарски, Салиф Сисе и вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОДОР СТОЯНОВ

    7 0 Отговор
    БОТЕВИСТ СЪМ, БАЩА МИ МЕ ЗАВЕДЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ НА МАЧ НА "БОТЕВ"-ПЛОВДИВ, КОГАТО БЯХ НА 13г. МАЧЪТ СЕ ИГРА НА СТАДИОН "9-ти СЕПТЕМВРИ", ПРОТИВНИКЪТ БЕ "БАЕРН-МЮНХЕН"...ТОЛКОВА ХОРА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ НА ЕДНО МЯСТО, ДОРИ И ДО СЕГА ОЩЕ В ГЛАВАТА МИ ОТЕКВАТ СИЛНИТЕ МЪЖКИ ГЛАСОВЕ :..."БОТЕВ", "БОТЕВ", "БОТЕВ"...ВСИЧКИ ЗНАЕТЕ КАК ЗАВЪРШИ ТОЗИ МАЧ!СЕГА...МАЛКО МИ СЕ ИСКА ДА ГИ ОШАМАРЯ ТЕЗИ...ОБИКНОВЕНИ ПЛОВДИВСКИ ДРИ...ЛЬОВЦИ, КОИТО ЗА КИНТИ САМО МИСЛЯТ, БЕЗ СЪРЦА, БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!НО ВСИЧКО СИМА КРАЙ, ДОРИ ЛОШОТО СЪЩО СВЪРШВА, КАКТО И ХУБАВОТО!ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ СЪРЦАТИ ФЕНОВЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЙ ОТБОР СИМПАТИЗИРАТ!БЕЗ НАС ОТБОРИТЕ СА ПРОСТО ИМЕНА...ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!
  • 2 Ай канари!

    1 1 Отговор
    Сега с милиардера започва хегемонията на Колежа!!! Велбъжд ще им върнем ресто и ще отнесат 12 парцала
  • 3 цоко

    1 1 Отговор
    ..." Ако баба ми беше мъжка , щеше да има дръжка..." !!! Когато " Левски " цифне и върже , тога и за "Ботев" ще изгрее слънцето !!!