Last news in Fakti

15 Декември, 2020 10:57 1 744 0

Ударна зимна селекция подготвят в ЦСКА

  • цска-
  • бруно акрапович-
  • селекция-
  • али соу-
  • алън пардю

При продажба на Али Coy, ЦСКА почти сигурно ще привлече не един, а двама играчи за върха на атаката си

Ударна зимна селекция подготвят в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

В ЦСКА подготвят ударна зимна селекция, като се очаква на „Армията“ да акостират между 3 и 5 нови попълнения, в зависимост от играчите, с които клубът ще се раздели по време на паузата в шампионата. Сред набелязаните за привличане има двама латиноамерикански нападатели. За единия от тях е известно, че е с изтичащ договор.

При продажба на Али Coy, ЦСКА почти сигурно ще привлече не един, а двама играчи за върха на атаката си. До момента Бруно Акрапович използва в титулярния състав като партньор на гамбиеца различни варианти – Йомов, Санкаре и Енрике. Нито един от тях обаче не е типичен централен нападател. Ахмед Ахмедов досега не е стартирал при новия треньор, но в почти всеки мач се включва като резерва.

Нито минута пък не е записал Тонислав Йорданов. Младокът ще се раздели с "червените" през зимата, но тепърва ще стане ясно дали за пореден път ще бъде преотстъпен, или ще има друго развитие около правата му.

Освен привличането на поне един централен нападател, в плановете на ЦСКА влиза и взимането на защитник и дефанзивен халф. Опция за ядрото на "червената" отбрана е Диниш Алмейда от Локомотив Пд. Засега няма информация дали той ще поднови договора си със смърфовете, който изтича в края на сезона.

Очаква се в тима да пристигнат играчи на проби по време на зимната подготовка, които ще бъдат тествани в контролите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА