Last news in Fakti

15 Декември, 2020 14:46 1 577 0

ЦСКА 1948 представи второто си ново зимно попълнение, юноша е на Литекс

  • емануил личев-
  • цска 1948-
  • кариана ерден-
  • футбол-
  • селекция

Полузащитникът се обвърза с „армейците“ с договор за три години

ЦСКА 1948 представи второто си ново зимно попълнение, юноша е на Литекс - 1

ЦСКА 1948 представи второто си ново зимно попълнение. Това е полузащитникът Емануил Личев, който за последно игра в отбора на Кариана (Ерден).

Ето какво написаха в официалния си сайт "червените":

"Емануил Личев официално е част от ЦСКА 1948. Полузащитникът се обвърза с „армейците“ с договор за три години.

Клубът продължава политиката си да залага на млади и перспективни български футболисти. 20-годишният дефанзивен халф Емануил Личев е новото доказателство за това.

За последно Личев игра за тима на Кариана (Ерден), като през есенния полусезон с отбора от Втора лига той изигра 12 мача за първенство и отбеляза 2 гола. Полузащитникът беше с важна роля в халфовата линия на отбора на Веселин Великов що се отнася до отнемането на топката от противника и граденето на атаки.

🔴💪 Време е за още едно ново попълнение! 💥⚽ Емануил Личев официално е част от ЦСКА. Полузащитникът се обвърза с „армейците“ с договор за три години. Повече четете тук: 👉 https://bit.ly/2Kor0dA #CSKA1948

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Вторник, 15 декември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА