20 Декември, 2020 13:01 1 187 1

Моуриньо смята себе си за пример на поведение

  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • футбол

Виждал съм, как няколко треньори правят невероятно неща в техническата зона, каквито аз не съм правил, но при тях няма наказания

Моуриньо смята себе си за пример на поведение - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира пред медиите, че смята себе си за пример на поведение по време на мачовете.

"Дълги години се държах ужасно в техническата зона и винаги получавах наказания за това. В момента мога да кажа, че съм пример за поведение, надявам се, че съдиите също считат, че това е така. Виждал съм, как няколко треньори правят невероятно неща в техническата зона, каквито аз не съм правил, но при тях няма наказания", коментира португалският специалист.

"Шпорите" се борят за шампионската титла на Англия, а в двубой от 14-ия кръг на Висшата лига играят срещу Лестър. В момента Тотнъм е на 3-ото място с 25 точки, а "лисиците" са позиция по-надолу с точка по-малко. Двубоят е от 16:15 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цочев

    0 0 Отговор
    Тоя нахалник. Няма треньор който да се държал по нагло. Взе готов отбор от Почетино и сега се фука. Ще съсипе и него с тоя авти футбол.