Last news in Fakti

27 Декември, 2020 12:25 2 284 0

Стана ясно каква сума са искали от Левски за Обертан

  • габриел обертан-
  • левски-
  • футбол-
  • ерзурум

Бившият играч на Манчестър Юнайтед едва ли ще акостира отново в София заради високите си финансови претенции

Стана ясно каква сума са искали от Левски за Обертан - 1
Снимка: БГНЕС

Турският Ерзурум поиска сумата от 400 хил. евро от Левски за френската звезда Габриел Обертан. В последните дни усилено се заговори, че 31-годишният футболист е пред завръщане на „Герена”.

Днес обаче стана ясно, че бившият играч на Манчестър Юнайтед едва ли ще акостира отново в София заради високите си финансови претенции.

Отделно от исканата висока заплата от Обертан, поставената трансферна сума от турския клуб, също е проблем. Финансовите несгоди на „сините” не са тайна за никого и е изключено клубът да плати 400 хил. евро за Обертан.

Французинът отиде в Турция именно от Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА