Last news in Fakti

28 Декември, 2020 09:36 3 323 3

Трагедия в САЩ: Футболна звезда почина на 19 години

  • тай джордън-
  • юта-
  • американски футбол-
  • спорт-
  • трагедия

Прострелял се случайно

Младата звезда по американски футбол Тай Джордън почина на 19 години, обявиха от университета на Юта.

Властите в Тексас, където Джордан е израснал, и Юта не съобщават подробности за обстоятелствата около смъртта на младока. Говорител на полицията в град Дентън обаче потвърди, че служителите на реда са реагирали на сигнал за стрелба, а жертвата от местопроизшествието е починал по-късно в болница.

„След предварително разследване ние вярваме, че това е случайна стрелба, при която жертвата случайно се е застреляла“, сподели говорителят на полицията пред ESPN.

Трагедия в САЩ: Футболна звезда почина на 19 години

Преди седмица Тай Джордан бе обявен за новобранец на годината в отбора по американски футбол на университета на Юта.

„Личността и усмивката на Тай бяха заразни и той оказа огромно влияние върху нашата игра за краткото време, което беше с нас. Той оставя незаличима следа върху всеки от нас и нашите мисли и молитви се отправят към семейството и приятелите му. От сърце всички ние от футболното семейство на Юта искаме да кажем, че те обичаме Тай и нека си почиваш в мир “, заяви треньорът на отбора Кайл Уитингъм в специално изявление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    5 2 Отговор
    Хляп повече!
  • 2 Интересно

    6 4 Отговор
    как не са го писали от ковид, такава реклама да изпуснат!?
  • 3 Иван

    1 1 Отговор
    Този див, див запад!