Last news in Fakti

29 Декември, 2020 10:51 1 393 2

Славиша Стоянович привлича латвийски национал в Левски

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол-
  • селекция-
  • виталис максименко

Виталис Максименко е добре познат на Славиша Стоянович, който му бе селекционер в Латвия

Славиша Стоянович привлича латвийски национал в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски иска да привлече латвийския национал Виталис Максименко. Централният защитник вече е бил предложен на „сините“. 30-годишният футболист през 2020 година игра за японския втородивизионен Омия Арда. Контрактът му с този клуб изтича на 31 януари 2021 година, така че той ще излезе без пари на Левски.

Виталис Максименко е добре познат на Славиша Стоянович, който му бе селекционер в Латвия. Под ръководството на треньора на „сините“ централният защитник има 9 мача като титуляр за родината си.

Сръбският специалист държи да се подсили не само в центъра на отбраната, но и по фланговете ѝ. Затова очакванията са тимът от „Герена“ да привлече поне трима футболисти в защита.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    2 0 Отговор
    Добре, поне, че не е црън. Може и да не играе, но поне за снимката на отбора да има повече бели хора!
  • 2 миш

    0 0 Отговор
    Литва,Латвия и Естония са колко назе,а пък от кога имат футболисти ,това вече не знам.По добре шиптъри,поне се ритат.