Last news in Fakti

29 Декември, 2020 11:59 4 782 1

Меси и Суарес може отново да станат съотборници

  • интер маями-
  • футбол-
  • барселона-
  • лионел меси-
  • луис суарес

Интер Маями, собственост на бившия национал на Англия Дейвид Бекъм, се интересува от двамата

Меси и Суарес може отново да станат съотборници - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси и нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес може отново да станат съотборници, твърди сайтът Goal.com. Клубът МЛС Интер Маями, собственост на бившия национал на Англия Дейвид Бекъм, се интересува от двамата, но подобна грандиозна сделка за Меси и Суарес може да стане едва през лятото на 2022 година, тъй като не е по възможностите на клуба. Най-вероятно за нейното осъществяване ще бъде потърсена помощта на спонсори, които пряко да финансират сделката.

33-годишният аржентинец е изиграл 18 мача през този сезон, като е вкарал 10 гола и е направил 5 асистенции. Договорът му с каталунския клуб е до лятото на 2021 година. Уругвайският национал има 14 срещи за Атлетико, в които отбелязал 7 гола и е направил 1 асистенция. Споразумението на играча с клуба изтича през лятото на 2022 година. В Барселона Меси и Суарес играха от 2014 до 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    7 0 Отговор
    Поредната безмислена статийка.....явно залагате на количеството а не на качеството...