Last news in Fakti

29 Декември, 2020 14:47 1 956 2

Левски загрява за пролетния дял с контрола срещу Спортист (Своге)

  • левски-
  • контрола-
  • спортист своге-
  • футбол

Срещата между двата отбора ще е на 7 февруари на "Герена"

Левски загрява за пролетния дял с контрола срещу Спортист (Своге) - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще направи генерална репетиция за пролетния дял на първенството срещу Спортист (Своге). Това стана ясно, след като "шоколадите" публикуваха програмата си за зимна подготовка.

Срещата между двата отбора ще е на 7 февруари на "Герена". Няколко дни по-късно "сините" играят с Монтана в мач от първенството.

Спортист обяви 5 от общо 6 приятелски мача, които отборът на Ивайло Василев трябва да изиграе. Те започват проверките с Надежда Доброславци, а след това играят последователно с Беласица, Струмска слава, Лудогорец 2 и Ботев Ихтиман. От клуба обявиха, че ще се търси още един съперник по време на лагера в Сандански. Отборът ще е в южния град в периода 18-30 януари.

Тимът от Своге се превърна в сензацията във Втора лига. Отборът спечели 7 от последните си 8 мача за годината. Завърши наравно единствено срещу втория отбор на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    1 1 Отговор
    Първенството свърши,ние още репетираме.Да се смея ли или да ревна ,като хималайска мечка.
  • 2 Мимч

    2 1 Отговор
    Имайте в предвид,че това ще е голяма проверка с предизвестен край.Дано само не се самозаблудят....