Last news in Fakti

4 Януари, 2021 18:29 1 245 1

Спартак Варна уреди пет контроли през подготовката

  • спартак варна-
  • трета лига-
  • футбол-
  • контроли

Търсят още два съперника за контроли на 8-и и 14-и февруари

Спартак Варна уреди пет контроли през подготовката - 1

Лидерът на Североизток Спартак (Варна) уреди пет контроли през зимната подготовка. Две от тях са срещу професионални клубове от Втора лига, съобщи треньорът Васил Петров.

„На 16-и или 17-и януари ще играем с юношите старша възраст на клуба, а на 23-ти ще срещнем Черноморец Бургас, най-вероятно в Обзор. Следват проверки с Локомотив ГО на 30 януари и Струмска слава – на 5-и февруари, във Варна. За 20-и или 21-ви февруари сме се разбрали за спаринг с Черноморец Попово. Той обаче може да бъде изтеглен за по-ранна дата, ако евентуално вторият полусезон в Североизточна група започне на 13 февруари. Засега обаче пролетният старт в нашата група е насрочен за 27 февруари“, заяви Василев Петров.

Той допълни, че ще търсят още два съперника за контроли на 8-и и 14-и февруари, тъй като Дунав и Лудогорец 3 им отказали.
Както е известно, Спартак започва зимна подготовка утре (вторник) в 14,30 часа на своя стадион.

„Първата седмица ще е встъпителна, а същинската част от подготовката започва на 11-и януари. Ще се подготвяме само във Варна“, допълни треньорът на спартаклии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kjl

    1 0 Отговор
    Лидерът в североизточна "Щ" група който обаче има два от трите стадиона в град като Варна, не позволява на хора които се готвят за световни първенства да тренират нормално, тероризират другите спортове, присвояват с измама общинска собственост и тнн. Велик отбор беше Спартак Варна, тази карикатура сега напълно съответства на новото време. Спорт няма, има алъш-вериш.