Last news in Fakti

5 Януари, 2021 06:34 1 047 0

Рен продължава да отказва оферти на Рома за свой талант

  • брендън сопи-
  • рома-
  • футбол

Бранителят на французите е на 18 години и може да играе еднакво добре на десния бек, както и като опорен халф

Рен продължава да отказва оферти на Рома за свой талант  - 1

Трансферната цел на Рома за зимата Брендън Сопи може да се окаже изключително висока хапка за “вълците” на този етап, съобщават медиите във Франция. Бранителят на французите е на 18 години и може да играе еднакво добре на десния бек, както и като опорен халф.

Рома е изпратила три оферти за таланта Сопи, но всички до сега са били отказани. Последното предложение на римляните е било на стойност 4 млн. евро, но явно и то не е задоволило нуждите на Рен.

Тимът от Бретан иска да интегрира постепенно младока в стартовата единайсеторка и занапред да разчита все повече на него.

Друг клуб, който се интересува от Сопи е Борусия Дортмунд, но едва ли немците ще се опитат да го привлекат още тази зима. Смята се, че през септември от Рен са отказали оферта на Спартак (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА