Last news in Fakti

5 Януари, 2021 12:05 1 693 0

Гуардиола вярва в Азар - "спасява го" от Реал Мадрид

  • манчестър сити-
  • джосеп гуардиола-
  • еден азар-
  • футбол-
  • висша лига-
  • ла лига

Все по-често се появяват слухове, че той може и да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу"

Гуардиола вярва в Азар -  "спасява го" от Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола следи внимателно ситуацията с халфа на Реал Мадрид Еден Азар. Специалистът има желание да привлече белгиеца на "Етихад", ако се отвори такава възможност, твърди "Okdiario".

Азар така и не успя да покаже най-доброто, на което е способен, след трансфера си от Челси в Реал преди година и половина за 130 милиона паунда. 29-годишният играч е преследван от контузии и така и не може да влезе в оптимална форма. Затова все по-често се появяват слухове, че той може и да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу".

В същото време Гуардиола отдавна има интерес към Азар. Независимо от проблемите му в Мадрид, той продължава да вярва, че белгиецът е топ играч и е готов да го върне в Англия и да му даде шанс да възроди кариерата си.

Преди време Пеп бе споделил доста ласкави думи за Азар: "Той е не просто топ играч, той е дори едно ниво отгоре. Това, което видяхме в Англия... той е световна класа. Целият свят знае, че всеки футболист има нужда от адаптация, когато отива в нов отбор".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА