5 Януари, 2021 14:20 1 018 5

Клоп: Ман Юнайтед е получил повече дузпи за две години, отколкото аз за пет години и половина

  • щрген клоп-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • дузпа-
  • манчестър юнайтед

Това обаче не е извинение за представянето ни

Клоп: Ман Юнайтед е получил повече дузпи за две години, отколкото аз за пет години и половина - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнението, че шампионите са били лишени от две чисти дузпи по време на вчерашната загуба на мърсисайдци от Саутхамптън (0:1). В първата ситуация удар на Жоржиньо Вайналдум към вратата бе блокиран от ръката на Джак Стивънс, а след това Садио Мане падна в наказателното поле след контакт с Кайл Уокър-Питърс. И в двата случая главният рефер Андре Маринър не отсъди в полза на Ливърпул. Според Клоп решенията са щели да бъдат различни, ако други отбори са били потърпевши с тези ситуации. Германецът сравни броя отсъдени дузпи в полза на неговия отбор с тези на отбора на Манчестър Юнайтед, с който в момента мърсисайдци делят първото място във временното класиране.

"Най-добрите ситуации, които имахме, бяха със Садио Мане с топка в крака. Ако някой още веднъж каже, че той е симулант, това ще бъде най-голямата шега на света. Момчето се опита да остане на краката си по всякакъв възможен начин. В две ситуации други отбори биха получили дузпа. А ръката? Не знам кой може да ми обясни това.

Чувам, че Манчестър Юнайтед е получил повече дузпи за две години, отколкото аз за пет години и половина. Нямам представа дали вината е моя, нито как е възможно това.

Това обаче не е извинение за представянето ни. Не можем да променим решенията и трябва да ги уважаваме. Можем обаче да промени представянето ни. Фокусираме се върху това", заяви Клоп в интервютата след двубоя.

На пресконференцията си германецът добави: "Имахме много добра видимост към инцидента с Мане. Това изглеждаше чиста дузпа. Обърнах се към четвъртия съдия и го попитах дали ситуацията няма да бъде проверена с ВАР. Той ми каза, че вече е проверена и дузпа няма. Това е истината на 100%. Сега някой да ми каже как провериха толкова бързо и прегледаха положението от всички възможни ъгли".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ANTIFA

    3 4 Отговор
    Тоя Клоп май му хлопа дъската. Абре, как си представяш бритиш хомосекшуалс да дадат титлата в 2 поредни сезона на някакъв си Фриц?
  • 2 съвет

    2 1 Отговор
    Решението - намираш един централен нападател, негър-еврейн, с английско гражданство от емигрантски произход и дузпите идват една след друга.
  • 3 МърсиСайд

    2 0 Отговор
    единния фронт срещу ливерпул е в действие, ама и клопо е виновен, пусна няколко човека наведнъж които нямат още игрови ритъм......

    Коментиран от #4

  • 4 професионалист

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "МърсиСайд":

    Ама ти си бил голям романтик. В тоя спорт от 30г се редят дори броят на тъчовете, знае се кой играч, кога ще влезе, кой ще вкара гол, дори тоя де коси ливадата е в масонската ложа.. Оле аман от романтици, заради вас се докарахме до тоя Баце.
  • 5 Кака Мара

    1 1 Отговор
    Айде стига глупости сте писали! Не играят добре и това се вижда от началото на първенството. Клоп вместо да си направи анализа хленчи за дузпи като нашите тренери