10 Януари, 2021 18:56 2 240 7

Захари Сираков: Не отидох в Лудогорец заради парите!

  • сираков-
  • лудогорец-
  • левски-
  • треньор-
  • мъже-
  • пари

"Исках шанс за развитие към мъжкия футбол, но Наско Сираков дори не ме отрази", заяви треньорът

Захари Сираков: Не отидох в Лудогорец заради парите! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият защитник на Левски и настоящ треньор в школата на Лудогорец Захари Сираков излезе с отворено писмо до медиите, в което разкри причините да напусне "Герена" през миналата година. Публикуваме написаното от легендата на Амкар (Перм):

"Дойдох в Лудогорец не за парите! Изписа се, че съм си тръгнал от Левски заради парите, че не са плащани заплати… Хората, които ме познават, знаят, че аз съм финансово обезпечен. Дори съм помагал със заеми на колеги да може да идват на работа. Тръгнах си, защото не видях, че ще ми се дава шанс за развитие към мъжкия футбол. Сега имаше възможност да ми се даде шанс да работя с мъжете, миналата година след като си най-добрият треньор в школата, два пъти му казвах на господин Сираков и той не ме отрази. Нито ми помогнаха за Про Лиценз, дори не ми дадоха U19 да мога да трупам точки за този лиценз.

Когато започнах с набор 2004 преди две години, всеки казваше "не го вземай този набор, нямало деца!" А ние още първата година спечелихме елитната група и сега вече са най добрите, но за мен не са важни само победите и резултатите. Сега 4 момчета тренират с мъжете на Левски и имат договори, едно момче подписа с Арда (Кърджали), а са на по 16-17 години!

И тука да кажа, че пак ми опетняват името, че съм вземал деца в Лудогорец, сами са ме потърсели децата, които дойдоха, аз за 5 години в школата на Левски, без значение кой набор е, винаги са били шампиони!

За Лудогорец реших много бързо, ръководството ми дава шанс по-бързо да стигна до мъжкия футбол, помагат на треньорите да се развиват със стажове в чужбина, да ми помогнат за Про лиценз и да водя набор U19, който ще играе и в Шампионска лига и играе във "В" група освен елитната, много добре ни посрещнаха и изпълниха всичко, от което имаме нужда за работа, организацията е на много високо ниво, сега остава и ние да си свършиме нашата работа, освен успехите да развиеме и момчета за Б и А отбора!"


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    9 2 Отговор
    Харесва Кирил Домусчиев като човек.

    Коментиран от #3

  • 2 Само може да си мечтае

    3 5 Отговор
    Каква легенда е тоя смешник? Може би искате да кажете резерва!!!
  • 3 Левски 1914

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бонговец":

    А припознавачите харесват стройния човек с късите крака от с. Микре.

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    11 2 Отговор
    Ами прав си е човека.Не го отразяват. Вижда че няма перспектива и си бие камшика.
  • 5 Бонговец

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    А ОБОРА на народа въпреки всичките си напъни не успя нито веднъж да ритне тая проклета крива топка на тая висока до коленете трева ,в този проливен дъжд в отвратителния ураган ,във вратата на измисления и неориентиран вратар на МИКРЕ. И за сетен път доказа марката ,, ЕВРОИДИОТ,, губейки от нещастните умрели ,погребани с шествие ,несъществуващи МИКРЕ!

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бонговец":

    Да ЛЕВСКИ бяха слаби но направете си сметка колко са силни Микре щом успяха да бият най слабия ЛЕВСКИ само 1 - 0.

    Коментиран от #7

  • 7 Бонговец

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Левски 1914":

    Аз ако съм ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ и падна от отбора на микре , ще умра от срам. И при това играейки в 99 минути глуха защита. Два пъти минавайки централният кръг.