Last news in Fakti

11 Януари, 2021 07:28 1 624 17

Тити Папазов: Кошмарът в Левски вече е много по-малък

  • тити папазов-
  • футбол-
  • левски

Силно се надявам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи

 Тити Папазов: Кошмарът в Левски вече е много по-малък - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че финансовото състояние на клуба се подобрява и в момента ситуацията вече не е кризисна, пише Тема спорт.

Това е благодарение на сключените в края на 2020 година спонсорски договори. Единият е с чуждестранна строителна компания, чието лого вече е на гърдите на фланелките на първия отбор. Папазов разкри, че "сините" може скоро да се обвържат и с други компании.

"Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме (б.а. - през лятото), наследихме 6 милиона лева задължения. А сега са влезли 3 (б.р. - милиона лева) от "Щрабаг" и са влезли допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват за реално съществуване и сега", заяви Тити пред БНТ.

Баскетболния треньор потвърди, че "Щрабаг" ще налее 6 милиона лева в касата на Левски за две години. Въпреки по-доброто финансово положение, "сините" все пак ще трябва да се разделят и с някои играчи като най-често се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.

"Силно се надявам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения", допълни Папазов.

В последните дни усилено се говори, че Левски скоро ще подпише с още един спонсор, който ще бъде мощна букмейкърска фирма.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    25 2 Отговор
    Браво Тити плакалника ще напълни гушата. Щом има луди да наливат пари в най слабия отбор.... 👿👿👿👿

    Коментиран от #13

  • 2 ЖОРО

    18 1 Отговор
    ТОЗ ШЕБЕК ПАК ИЗБЯГА ОТ ГОРАТА...
  • 3 пенсионер

    22 2 Отговор
    Тити , по този случай , мини три пъти на червено пусни два реда сълзи и всичко ще е наред!
  • 4 Смех !

    19 1 Отговор
    Колко трябва да си луд за да наливаш пари в пансион за пияници и неудачници ? Явно си перат мръсните пари чрез такива "спонсорства".

    Коментиран от #9

  • 5 Лост

    13 0 Отговор
    Добре, налели са 3милиона. От тук нататък без пари ли ще играят? Защото има още три милиона дългове, а месечната издръжка е около милион.
  • 6 Алф

    16 0 Отговор
    Фирма н борисов налива пари в футболен клуб а улиците нямат асфалт типично бг схема. Само немога да разбера защо фирмата на Къро трафиканта се казва страбаг уж немско име. Познати схеми
  • 7 Ревльо

    11 0 Отговор
    Ох ще се разплача!

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Левски 1914

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "Смех !":

    А колко трябва да си луд да викаш на Литекс Цска.

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Великия син неудачник

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    А колко ли трябва да си прост да подкрепяш отбор чиито най-известни фенове са Боко и Тити ревлюту?
  • 11 опуленият

    2 0 Отговор
    татунчо какво каза?!Нищо!Късоброчко кара си старата песен....
  • 12 Титипапазов

    3 1 Отговор
    Стига с тия питекантропи. Мързили маймуни занимават цялата страна с неможеното си и с нахалството си.
    Аман от лефскарчета.
  • 13 Велев

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Зa дa ce oпрaви Лeвcки e пo-дoбрe дa фaлирa и дa cлoжи тирe пaк c чиcлo нe им върви. Тoвa нямa дa e зa първи път, cлeд кaтo прeз първитe 30 гoдини нa Лeвcки клубът e фaлирaл двa пъти. И e бил cъc тирe цeли двaйceт гoдини cлeд кaтo Cпaртaк Coфия и Cпoртиcт Крeмикoвци aкocтирaт нaвeднъж нa Гeрeнa cъc вce ръкoвoдитeли, трeньoри и футбoлиcти зa дa cтaнaт Лeвcки-Cпaртaк. Тoчнo тoзи пeриoд c тирeтo e и нaй-cилният в цялaтa cиня иcтoрия. Дори след промените от 10 ноември 1989 г. отборът връща името си Левски – Спартак. На следващата година се създава чисто нов отбор от Томас Лавчис и от тогава е с число "Левски1914". Всичко това е точно така и няма нужда да се трие!
  • 14 ВТУ

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    АМИ ТЕ ЛЕВСКИ СА ФАЛИРАЛИ ВЕЧЕ. ФУТБОЛНИЯ ИМ КЛУБ ДВА ПЪТИ! Лицемерие и двуличие Е ТОВА ВАШЕТО. Съвсем скоро фалира и баскетболния Левски, Правец се премести със най-добрите си играчи и ръководители и станаХТЕ Левски Лукойл на Тити Папазов! Дори лятото празнувахте спечелването на поредната ви купа на България в препълнената ви зала. ЗНАЧИ И СЕГА СИНИТЕ УЧАСТВАТЕ В ТОЗИ ФИЛМ, А ИНАЧЕ СОЧИТЕ ДРУГИТЕ?
  • 15 Чичо Тони

    2 0 Отговор
    Кошмара си е кошмар! Няма малък и голям.
  • 16 Крокодила Гена

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ревльо":

    Недей мамин!
  • 17 345

    2 0 Отговор
    Ревльо