Last news in Fakti

11 Януари, 2021 11:30 1 556 1

Тотнъм с жест към футболистите на аматьорския Марин

  • тотнъм-
  • марин-
  • футбол-
  • фа къп

От Тотнъм решиха да подарят на съперниковите играчи пълен комплект от нови фланелки на "шпорите"

Тотнъм с жест към футболистите на аматьорския Марин - 1
Снимка: Twitter

Тотнъм демонстрира класа с жеста, който клубът направи към играчите от аматьорския Марин. Двата отбора се срещнаха в четвъртия кръг на ФА Къп, като "шпорите" очаквано нямаха никакъв проблем и разбиха много по-слабия си съперник с 5:0, макар и със състав, изграден предимно от резерви.

За футболистите на Марин обаче това бе исторически двубой и лондончани решиха да им подарят нещо за спомен. Тъй като в условията на COVID-19 е забранено играчите да разменят фланелките си след мач, от Тотнъм решиха да подарят на съперниковите футболисти пълен комплект от нови фланелки на "шпорите".

Иначе клубът Марин ще получи над 300 000 паунда от вчерашния двубой с Тотнъм. 230 000 идват от виртуалните билети, които феновете закупиха, за да помогнат на отбора. Останалите са от телевизионните права за срещата и наградния фонд на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Somebody

    3 0 Отговор
    Така се прави в белите държави😊