Last news in Fakti

11 Януари, 2021 12:21 2 419 2

Славия ще прибере доста голяма сума за трансфера на Филип Кръстев, ето каква е тя

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • славия-
  • трансфер

Парите обаче ще бъдат преведени на няколко транша в продължение на 2-3 години

Славия ще прибере доста голяма сума за трансфера на Филип Кръстев, ето каква е тя - 1
Снимка: БГНЕС

Славия ще прибере доста голяма за българските стандарти сума от продажбата на големия си талант Филип Кръстев. "Белите" ще вземат 2 милиона евро от трансфера на младока, съобщава Gong.bg. Парите обаче ще бъдат преведени на няколко транша в продължение на 2-3 години.

Тази сутрин бившата звезда на Славия излетя за Франция. Кръстев ще продължи кариерата си в отбора на Троа, който е водач в Лига 2. Иначе техничният полузащитник е собственост на белгийския Ломел, но ще играе като преотстъпен в запътилия се към френския елит тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домакин

    0 1 Отговор
    Огромната сума ще стигне за 4 поколения от рода на Венци Стефанов - всеки ден да се хранят с кюфтета, пилешки хапки, бургери, сланина и кървавица.

    Коментиран от #2

  • 2 Давай

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Домакин":

    Създай футболист, дай му отбор да се наложи и го продай за 2 милиона и ти ще ядеш кюфтета, кебабчета и т.н.т