Last news in Fakti

15 Януари, 2021 09:17 7 505 8

Конър Макгрегър: Хабиб вече изглежда като един дебел слон

  • конър макгрегър-
  • хабиб нурмагомедов-
  • мма

Искам да има реванш между мен и Хабиб, но има обстоятелства около него и до известна степен бързаше

Конър Макгрегър: Хабиб вече изглежда като един дебел слон - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е готов да направи реванш с Хабиб Нурмагомедов, но той много бързал да избяга. След по-малко от 10 дни "The Notorious" се завръща в клетката, за да мери сили с Дъстин Порие на UFC 257 в Абу Даби. Битката им ще бъде в лека категория и този, който победи ще получи шанс за титлата, пише mma.bg.

Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА в края на миналата година, след като защити титлата с победа над Джъстин Гейджи. Хабиб ще се среща с Дейна Уайт, за да се разберат за бъдещето му в ММА.

Ако Хабиб потвърди оттеглянето си, тогава UFC ще му вземат титлата и ще го изхвърлят от ранглистите си. Макгрегър критикува Нурмагомедов и сподели, че той измамил на кантара в последната си битка.

Ето какво още сподели Макгрегър за своя върл враг:

"За мен е объркващо това, което той направи. Как може да се оттеглиш в такъв момент? В крайна сметка всеки решава за себе си. Има много изумителни битки. Дори ситуацията около Тони Фъргюсън. Той постъпи така, сякаш не му пука за нищо. Насрочена ти е битка. Тя трябва да се случи, без значение от ситуацията.

Няма как просто да бягаш от битките. Това е отличителен белег на подхода на Нурмагомедов. Не се изненадах от това, че се оттегли от битката. Каквото, такова, продължаваме напред. Не вярвам, че той влезе в категорията в последната си битка.

Държеше се много необичайно. Мисля, че битката ми с Порие трябва да е за титлата. Не виждам обаче как Дейна ще ми я даде след всичко, което стана миналата година. Какво са поясите? Аз съм тук, за да се състезавам. Ще запиша няколко добри победи и титлите ще дойдат.

Искам да има реванш между мен и Хабиб, но има обстоятелства около него и до известна степен бързаше. Дадоха му малко време. Ще видим какво ще се случи. Хабиб вече изглежда като един дебел слон".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Слон ама бие

    16 1 Отговор
    и то много лошо.
  • 4 Гост

    9 2 Отговор
    КОН-ър, ти не си, това, което си, ти си eşek!
  • 5 Си ган

    14 1 Отговор
    Абе, ирландски пес, ами още си спомням как тупкаше с ръчичка и молеше за милост!!!
  • 6 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    13 1 Отговор
    Ирландското куче лаеше и преди 2 години, но след боя си подви опашката...
  • 7 Hellish

    3 2 Отговор
    Нищо ново Конър винаги лае. И да добър е, просто Хабиб е най-добрият. Искам да го гледам срещу Джордж Сейнт Пиер и тогава заслужено може да се отегли. Неговата е наредена, той е най-известният човек в държавата си, милионер в бедна държава. Предполагам, че ще си отвори две три ММА школи, че и министър на спорта може да им стане. Разбирам го, в този спорт един удар решава всичко, защо да си разваля реномето. Ето Фьодор е пример, как не трябва да се прави. Беше най-добрият 10 години, но природата си е природа, остаря и започна да допуска загуби.
    Ако бие Джордж който е на 39 Хабиб ще стане 30-0 ще е изпълнил и мечтата на баща си да се бие с Джордж и може да си гледа живота.
    Конър, вече е затворена страницаза него. Яде бой като магаре, което не значи, че няма шанс в реванша, той си е талантлив нокаутьор. Просто, няма да се случи.
  • 8 Killer

    7 2 Отговор
    Изяде ли си боя?
    Изяде го, сега и да квичи, е все тая.