Last news in Fakti

15 Януари, 2021 10:40 1 220 3

Левски с ново попълнение в медицинския щаб, взе човек от националния отбор по вдигане на тежести

  • левски-
  • футбол-
  • масажист-
  • медицински щаб

"Сините" имат нов масажист

Левски осъществи нов трансфер, но този път в медицинския щаб. "Сините" имат нов масажист, пише "Мач Телеграф". Това е Божидар Михайлов, който в последните две години и девет месеца работеше в националния отбор по вдигане на тежести.

Там треньорът Иван Иванов и щангистите бяха много доволни от работата на Божидар, който възстановяваше отлично състезателите след тежките тренировки, лекуваше ги от травмите им и има сериозна заслуга за някои от най-големите успехи в този период.

Става въпрос за европейската титла и третото място в света на Божидар Андреев, съответно от Батуми 2019 и Питая 2019, сребърните медали от европейски първенства на Ангел Русев и Ивана Петрова, както за много други отличия на щангистите ни в по-долните възрастови групи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синфен

    4 1 Отговор
    Това е добре , ще им помогне да си пренесат багажа в А окръжна група .
  • 2 Ханс

    1 0 Отговор
    Аз помислих че е някои читав нападател които може да бележи то било масажист.с таз плява до момента 6_8 място баце.
  • 3 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Да вземат и съзтезателите,по вдигане на тежести,И ДА СЕ СВЪРШВА,С МЪКИТЕ,ЧЕ И ФЕНОВЕТЕ,ВЕЧЕ,СА В КРИЗА.