Last news in Fakti

16 Януари, 2021 16:07 1 461 8

Берое с класика в контрола

  • берое-
  • контрола-
  • янтра габрово-
  • футбол

Тимът на Александър Томаш удари Янтра Габрово с 3:0

Берое с класика в контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Берое успя да се наложи в първата си контрола с 3:0 над Янтра (Габрово) на Спортната база “Берое”. “Заралии” заслужено стигнаха до успеха, като създадоха повече ситуации в атака, но гостите от Габрово също имаха своите положения и можеха да достигнат до нещо в мача. Автогол на Христо Митев (63) и попадения на Тони Николов (85) и Димитър Спасов (90) решиха изхода от двубоя.

В 18-ата минута хубав извеждащ пас на Иван Минчев стигна до Еривалдо, но ударът му премина покрай вратата на Иван Гошев. Няколко минути по-късно Охене стреля опасно с глава, но отново неточно.

В 34-ата минута Фуртадо се откри на хубава позиция отдясно, като остана очи в очи с вратаря на гостите, но ударът му бе отразен от Иван Гошев. Атаката на Берое обаче продължи и само една минута по-късно Кукула надскочи всички след центриране отдясно и отправи удар с глава, който, за съжаление на “заралии”, премина покрай страничния стълб.

В 43-ата минута старозагорци получиха правото да изпълнят дузпа след нарушение срещу Кийлън Лебон. Първо Кукула взе топката, за да изпълни нарушението, но след подсказка на старши треньора Димитър Димитров-Херо тя бе предадена на Лебон. Това обаче се оказа грешното решение и нападателят на Берое пропусна от бялата точка след изключително слабо изпълнение.

През втората част в състава на Берое бяха направени доста смени, като на терена влязоха и много юноша на отбора. Старши треньорът на Янтра Костадин Ангелов също смени голяма част от играчите си.

В 50-ата минута Радослав Апостолов стреля опасно от далечно разстояние след подаване на влезлия през второто полувреме Ибрахима Конте, но отново шутът бе неточен.

В 61-ата минута гостите от Габрово създадоха опасна ситуация отдясно, като само добрата намеса на резервния вратар Душан Перниш запази резултата 0:0. В ответната контраатака обаче Ибрахима Конте успя да премине покрай няколко футболисти в бяло и да отправи хубав изстрел, който бе спасен от вратаря на Янтра.

Така се стигна до изпълнение на корнер, след който падна и първия гол в мача. Христо Митев бе грешник за своя тим, след като си отбеляза автогол и по този начин откри резултата в полза на Берое - 1:0

5 минути преди края пробив отдясно на Конте доведе до разбъркване в наказателното поле на Янтра. Така кълбото стигна до влезлия като резерва Тони Николов, който с хубав изстрел покачи до 2:0. С последното си докосване в мача Берое стигна и до класиката. Димитър Спасов бе точен, за да оформи класическото 3:0 за "заралии".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Егати статията

    11 0 Отговор
    Какъв Берое,какъв Томаш?Той е треньор на Етър в момента.
  • 2 Malle

    9 0 Отговор
    Fuckti,по-зле сте от Спиртал даже
  • 3 Ааааааааааъ

    8 0 Отговор
    "Тимът на Александър Томаш"?!? Че и снимка на Томаш сте сложили... Авторът на статията май още не е изтрезнял от петъчната почерпка... :-))))
  • 4 Бурмата

    7 0 Отговор
    А, Херо на кой отбор е тогава. Не знам на какво сте в тоя сайт, но явно действа. Почвате да приличате на Блиц и човек наистина все повече ви бърка.
  • 5 ГЕНЧО

    5 0 Отговор
    Пийте ги тези хапчета,бе другарю!
  • 6 Бързо

    2 0 Отговор
    Сваляй, сваляй бързо статията.

    Коментиран от #7

  • 7 Факти

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бързо":

    Чу ли бе, Иво!
  • 8 БЕРОЕ66

    0 0 Отговор
    Днес да не е първи април?