Last news in Fakti

16 Януари, 2021 19:45 1 559 0

Милик най-накрая се разбра с нов клуб

  • аркадиуш милик-
  • наполи-
  • олимпик марсилия-
  • футбол

Исканата трансферна сума от неполитанците е по-висока от предлаганите 7млн. евро от французите

Милик най-накрая се разбра с нов клуб  - 1

Нападателят на Наполи Аркадиуш Милик е договорил личните си условия с Олимпик Марсилия, но за сигурен трансфер още не може да става дума. Причината е, че исканата трансферна сума от неполитанците е по-висока от предлаганите 7млн. евро от французите.

Договорът на поляка изтича през това лято, когато ще стане свободен агент и за това Наполи ще се опита да вземе възможно най-много пари за негов трансфер през настоящия траснферен прозорец.

Ако “небесносините” и марсилци не се разберат за подходяща сума, то Милик може да поеме и в посока Висшата лига, където няколко отбора имат сериозен интерес към него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА