Last news in Fakti

21 Януари, 2021 12:36 1 635 0

Черно море привлече испанец

  • пабло алварес-
  • футбол-
  • черно море

Основната му позиция на терена е централен полузащитник

Черно море привлече испанец - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море официално привлече първото си зимно попълнение. Това е испанецът Пабло Алварес Гарсия, който пристигна на "Тича" в началото на зимната подготовка и изкара пробен период в тима на Илиан Илиев.

Пабло взе участие в контролата на "моряците" със Созопол, което бе достатъчно наставника на варненци да прецени, че той ще върши работа на "зелено-белите". Днес играчът подписа договор с Черно море.

Пабло Алварес е роден на 23 април 1997 г. в Овиедо. Основната му позиция на терена е централен полузащитник. Висок 185 см. Преминава през школите на Спортинг Хихон, Рода и Виляреал и Депортиво Алавес.

През 2018 г. става част от "Б" отбора на Алавес. В началото на 2019 г. е преотстъпен в Сан Игнасио, състезаващ се в Терцера Дивисион. За този отбор записва 18 мача и бележи 6 гола. През лятото на 2019 г. се завръща във втория отбор на Алавес, за който през сезон 2019/20 изиграва 21 мача и бележи 1 гол. От лятото на 2020 г. е свободен агент.

Черно море привлече испанец


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА