Last news in Fakti

23 Януари, 2021 10:00 1 062 0

ПСЖ помете Монпелие

  • псж-
  • монпелие-
  • 4:0-
  • френска лига 1

С два гола за успеха на парижани се отличи Килиан Мбапе

ПСЖ помете Монпелие - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Пари Сен Жермен разгроми Монпелие с 4:0 в срещу от 21-ия кръг на Лига 1. Третата поредна победа позволи на парижани да се откъснат поне временно на върха в класирането.

С два гола за успеха се отличи Килиан Мбапе (34, 63), разписаха се още Неймар (60) и Мауро Икарди (61). Още в 19-ата минута гостите останаха с 10 души заради червен картон на вратаря Йонас Омлин, който събори откъсващия се Килиан Мбапе.

В 34-ата минута Анхел ди Мария изведе Мбапе на добра позиция и за френския национал не бе проблем да прехвърли вратаря за 1:0.

След почивката ПСЖ вкара три гола в рамките само на 3 минути. В 60-ата минута Мбапе асистира на Неймар, който от точката на дузпата удвои. 60 секунди по-късно се разписа Мауро Икарди след пас на Алесандро Флоренци. Четвъртият гол падна в 63-ата минута, след като Мбапе завърши контраатака на своя тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА