11 Февруари, 2021 18:20 936 0

Куман: У дома Барса може да направи и немислимото

  • роналд куман-
  • барселона-
  • купата на испания-
  • севиля-
  • купа на испания

Треньорът сподели, че "каталунците“ не са получили дузпа за нарушение срещу Жорди Алба на линията на наказателното поле

Куман: У дома Барса може да направи и немислимото - 1
Снимка: БГНЕС

В сряда вечерта Барселона загуби с 0:2 гостуването си на Севиля в първи мач от ½-финалите на турнира за Купата на Испания. Старши треньорът на „каталунците“ Роналд Куман, обаче остана на мнение, че поражението е несправедливо и Барселона може да обърне резултата в реванша.

„Предвид показаното на терена, това бе твърде тежка загуба. Можехме да излезем от този мач с далеч по-добър резултат, защото играхме добре и създадохме достатъчно положения. За съжаление обаче, си тръгваме с неприятен резултат, който определено не отразява показаното на терена“, заяви нидерландецът.

Куман добави, че „каталунците“ не са получили дузпа за нарушение срещу Жорди Алба на линията на наказателното поле. Съдията свири нарушение, но сметна, че то е започнало пред наказателното поле.

С тази загуба Барса сложи край на серията си шест победи във всички турнири, но Куман не смята, че тя ще наруши хармонията в отбора.

„Не, това няма да ни повлияе. Изиграхме 11 мача като гости през сезона и смятам, че резултатите ни са добри. Разбира се, че приемам да загубя още един от тези мачове, но да спечеля за Купата срещу Севиля. Това обаче вече е невъзможно. Не мога и да критикувам отбора след видяното на терена. Вярвам в тези футболисти, защото у дома Барса може да направи и немислимото“, каза още Куман.

Треньорът на Севиля Жулен Лопетеги пък похвали играчите на Севиля, но подчерта, че работата е наполовина свършена:

„Хубава победа срещу голям отбор, а сега ни предстои най-тежкото изпитание във футбола – „Камп Ноу“. Всеки е наясно колко трудно ще бъде там“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА