19 Февруари, 2021 19:30 1 806 4

Монтана най-накрая записа победа в efbet лига

  • монтана-
  • цска 1948-
  • efbet лига-
  • тасев-
  • червен картон-
  • георгиев

Домакините спечелиха срещу ЦСКА 1948 с 1:0

Монтана най-накрая записа победа в efbet лига - 1

Монтана записа победа с 1:0 над ЦСКА 1948 в първа среща от програмата на 18-ия кръг на efbet лига. Успехът е първи за Монтана в първенството от началото на октомври миналата година (почти 5 месеца), когато беше победата с 2:1 над Славия на "Огоста".

Домакините започнаха двубоя по-добре и след четвърт час Давид Кики стреля опасно, а след намесата на вратаря, топката се отби от гредата. Минути по-късно Монтана стигна до гол след дузпа за фаул на Георги Русев срещу Тони Тасев, който сам реализира наказателния удар за 1:0. В самия край на полувремето гол на ЦСКА 1948, дело на Симеон Петров, беше отменен заради засада на Галин Иванов.

Втората част започна без сериозни опасности, а четвърт час след подновяването на играта Монтана остана с човек по-малко заради втори жълт картон на Сергей Георгиев в рамките на по-малко от десет минути. ЦСКА 1948 опита да натисне съперника, но стигна до два удара на Галин Иванов - първият в аут, а вторият в стената след фаул. В последните минути гостите обсадиха вратата на домакините, но така и не стигнаха до точен удар.

С трите точки Монтана се изкачи на 10-а позиция със 17 точки, докато съперникът им остана на шеста позиция с 10 точки повече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цурйо

    4 1 Отговор
    Кво цефека имаш ти бре, от Монтана пада, аре у Б група

    Коментиран от #2

  • 2 Боко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цурйо":

    У В група!
  • 3 Харди

    3 0 Отговор
    Цирково- театралната футболна обстановка в българската лига трогва и разплаква обикновения фен. Този път обещаното беше дадено и всички са сити и доволни!
  • 4 Иван Грозни

    4 0 Отговор
    Левски бие монтана, като гост , монтана бие ЦСК1948. Голям цирк в БГ футбол. Плащайте на диема спорт грешни пари. Гледайтеси си репортажите по ТВ и това е достатъчно. Всичко е платено.