Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 14:21 1 415 2

Заради COVID-19: Забраниха на футболистите на Байерн Мюнхен дори да пазаруват

  • байерн мюнхен-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • covid-19-
  • футбол

Целият тим ще бъде тестван всеки ден, възможно е дори по два пъти дневно, за да бъдат избегнати нови проблеми

Заради COVID-19: Забраниха на футболистите на Байерн Мюнхен дори да пазаруват - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен ще затегне хигиенните мерки и правилата към футболистите си поради сериозните проблеми с COVID-19 в последно време, съобщава “Билд”.

Баварците имаха цели петима положителни играчи по едно и също време, което постави тима в много деликатна ситуация целият тим да бъде поставен под карантина при нов положителен тест. Целият тим ще бъде тестван всеки ден, възможно е дори по два пъти дневно, за да бъдат избегнати нови проблеми.

Всички планирани събития свързани с незадължителни медиини изяви, спонсорски и партньорски събития са замразени, а на футболистите няма да бъде позволено дори да пазаруват, макар и с маски. Те ще могат единствено да се придвижват самостоятелно между домовете си, базата на тима и мачовете.

В момента в Байерн има само двама карантинирани играчи - Бенжамен Павар и Томас Мюлер, а утре играчите на Ханзи Флик трябва да гостуват на Лацио в първо 1/8-финален сблъсък в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Joker

    2 0 Отговор
    Що за глупост.
  • 2 PSG FR

    2 0 Отговор
    Тьествайте ги пьет пъти на дьен! Незнам за Covid-19, но пандемията на глупостта се разраства със страшна сила. И освен да не пазаруват и да не ядат и да не е**т!
    В Германия параноята явно вече е пословична, то бива вманияченост, но това вече кърти мивки. Лошото е, че така подлудяват и обикновените хора, дори опитват да сторат това и на все още умерено и трезво мислещите!