Last news in Fakti

3 Март, 2021 12:56 1 965 2

Гонзо чел конско на играчите на Локо Пловдив след победата над Беласица

  • гонзо-
  • играчи-
  • беласица-
  • купа на българия-
  • отпадане-
  • локомотив пловдив-
  • конско

Пред играчите и в присъствието на треньорския щаб той е изразил доста гласовито разочарованието си от представянето срещу аматьорския тим

Гонзо чел конско на играчите на Локо Пловдив след победата над Беласица - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е вдигнал сериозен скандал на отбора след победата с 2:1 над Беласица за купата на България в понеделник, пише „Мач Телеграф“. Още при прибирането на тима от терена, Гонзо се е провикнал от трибуните всички да го чакат в съблекалнята. Пред играчите и в присъствието на треньорския щаб той е изразил доста гласовито разочарованието си от представянето срещу аматьорския тим.

Петричани с компактна игра в защита и опасни контраатаки създадоха доста големи трудности на „черно-белите“ и четвърт час преди края на мача имаха аванс в резултата.

Георги Иванов е имал претенции към отношението към срещата, към агресията в средата на терена, както и към точността на пасовете. Той е заплашвал с изгонване, ако тимът не започне да подхожда сериозно към по-слабите си съперници.

Нервите на спортния директор не са издържали, тъй като представянето срещу Беласица беше предшествано от домакинската издънка срещу Етър (1:1).

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пропусна мача с петричани в понеделник, тъй като във вторник рано сутринта е пътувал за Турция по бизнесдела. Очаква се той да се прибере в дните преди дербито с ЦСКА в събота и също да поговори с играчите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И после

    7 0 Отговор
    След конското всички гордо изцвилили
  • 2 запалянко

    0 0 Отговор
    Тоя гарван оправи "Левски" и сега отиде да се перчи и да смуче в "Локото", за лешоядите спирка няма.