Last news in Fakti

1 Март, 2021 19:34 2 190 5

Локомотив Пловдив бе на крачка от срамно отпадане за Купата на България

  • локомотив пловдив-
  • купа на българия-
  • отпадане-
  • илиев-
  • дузпа-
  • карагерен-
  • изненада-
  • беласица-
  • стоев

"Смърфовете" падаха с 0:1 от Беласица до 73-ата минута, но успяха да обърнат резултата

Локомотив Пловдив бе на крачка от срамно отпадане за Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на Купата на България за последните две години Локомотив (Пловдив) се спаси от голям резил на осминафиналите на тазгодишното издание. "Смърфовете" бяха на крачка от отпадане, след като до 73-ата минута изоставаха с 0:1 от Беласица, но стигнаха до краен успех с 2:1 благодарение на попадения на Димитър Илиев от дузпа и на Карагерен.

Локомотив стигна до тази фаза на надпреварата след успех над Загорец Нова Загора с 4:3 след продължения. Петричани не играха в 1/16-финалите, тъй като жребият отреди така.

"Смърфовете" имаха териториално предимство през първата част и отправиха доста удари, но видимо бяха подценили съперника, който пък се бранеше добре.

Развръзката дойде през второто полувреме. В 52-ата минута гостите от Петрич шокираха всички на "Лаута", след като поведоха в резултата. Тимът на Саша Симонович разви добра атака по дясното крило , Стивън Кирилов влезе в наказателното поле и върна топката към Димитър Стоев. Той нанесе силен удар и преодоля Илко Пиргов.

Локомотив се вдигна на щурм, но стражът Захари Димитров се намесваше решително. В 73-ата минута Локомотив възстанови равенството след точно изпълнение на Димитър Илиев от дузпа. 11-метровият наказателен удар беше отсъден за нарушение срещу Илиев, който прекара топката през краката на Атанас Димитров и бе фаулиран.

В 87-ата минута с удар от много малък ъгъл Бирсент Карагерен донесе победата на Локо (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курумпе

    15 5 Отговор
    СРАМ и НАГЛОСТ!!!Ей, този съдята..след 70-та минута взе в ръце мача, че Локо падаше и ОТПАДАШЕ!!Измислена дузпа - чиста СИМУЛАЦИЯ на дървото - футболист на Годината!Сватбаря бърза да свирне веднага!!!После не гони с червен картон при зверски фаул и откъсващ се очи в очи с вратаря нападател на Беласица...Подпиране, подпиране!!!НАЙ-КОРУМПИРАНАТА Мадфия и във БФС и в Държавата!!!СРАМ - ОТврат сте Бацеееее!!!!
  • 2 Стефан

    14 3 Отговор
    И аз мисля че дузпата е фалшива , но все пак сме в България тук в кочината правилата са други, после в Европа ни бият като тъпани и най слабите отбори и ставаме за срам.
  • 3 3,14К

    13 3 Отговор
    Защитника на Беласица трябваше да се помести за да премине футболист №1.
  • 4 Някой

    4 6 Отговор
    До ревльовците 1,2 и 3. Вие господа кой мач сте гледали, и на какви хапчета сте се друсали?!? Аз разбирам омразата, но фантазията ви се дължи на фармацевтичната индустрия.
  • 5 Истината

    2 2 Отговор
    Много им пречи ЛОКОТО!
    Защото биха Разград, биха жълтурите от Куматево, биха Чорбата.
    Взеха 3 купи, играха добре с Тотнъм.
    И най-важното: Играят най-красивия футбол у нас.
    Та затова е тази жалка завист и огромна злоба.
    Пълни нещастници са тези смешни злобари във форума!
    Само ЛОКО!