Last news in Fakti

9 Март, 2021 12:06 1 142 3

Ново 20: Ди Си Юнайтед не се е отказал от Найджъл Робърта

  • левски-
  • найджъл робърта-
  • футбол

Клубът от Вашингтон привлече венецуелеца Джовани Боливар преди няколко дни, но въпреки това интересът към холандския нападател на Левски остава

Ново 20: Ди Си Юнайтед не се е отказал от Найджъл Робърта - 1
Снимка: БГНЕС

Ди Си Юнайтед не се е отказал от Найджъл Робърта и продължава да води преговори за привличането му, пишат американските медии.

Клубът от Вашингтон привлече венецуелеца Джовани Боливар преди няколко дни, но въпреки това интересът към холандския нападател на Левски остава.

Представители на Ди Си Юнайтед бяха в София преди няколко дни и водеха преговори с колегите си от „Герена“.

Робърта се намира в отлична форма – той записа хеттрик срещу Берое за Купата (3:1), отбеляза и при 2:2 с Ботев (Пловдив) за първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    3 0 Отговор
    Абе тоз не се отказал,онзи не се отказал.Ако искаха да го привлекат,до сега да бяха го направили.Ако им харесваше за тях нямаше да са проблем и 5 мил. евра ,но явно са само раздувки и бъзик.Просто не го искат.. .

    Коментиран от #2

  • 2 Или пък Раев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    и сълзата, надуват цената повече, отколкото е нормално. Да внимават, да не си остане техен завинаги. Една контузия и въображаемите пари ще изчезнат...
  • 3 Великия син неудачник

    0 1 Отговор
    Според мен Стоичков се бъзика с говеждите, нали игра в ДС Юнайтед. Та някой от приятелите му в отбора се гаврят със скъсаният син чувал. Те завалиите са толкова зле че нямат алтернатива.