Last news in Fakti

16 Март, 2021 20:05 3 724 0

Новият треньор на Ботев Вр: Мачът с ЦСКА е като контрола

  • веселин великов-
  • ботев враца-
  • цска-
  • цска 1948

Срещата в неделя с ЦСКА 1948 е по-важна за нас

Новият треньор на Ботев Вр: Мачът с ЦСКА е като контрола - 1

Новият треньор на Ботев (Враца) Веселин Великов коментира очакванията си от двубоя с ЦСКА в четвъртък за Купата на България.

"Ние можем само да спечелим от този двубой. За ЦСКА мачът е на всяка цена, като финал. За нас е като контрола, ще опитаме някои неща за срещата в неделя с ФК ЦСКА 1948, която е по-важна за нас. Така че ЦСКА трябва да се притеснява за четвъртък, не ние", каза пред "Мач Телеграф" Великов.

"Не съм имал никакви колебания да поема Ботев. Бързо се разбрахме, хората приеха всичките ми условия. Разбира се, че целта е да запазим мястото си в групата. Ако не вярвах, че това ще се случи, нямаше да се хвана на работа. Утре (бел. ред. - днес) ще водя за първи път тренировката, засега само гледах", каза още Великов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА