Last news in Fakti

4 Януари, 2013 11:46 1 217 0

Ериксон: Случилото се между Балотели и Манчини е нормално

  • ериксон-
  • манчестър сити-
  • бой-
  • тренировка-
  • балотели-
  • манчини
Ериксон: Случилото се между Балотели и Манчини е нормално - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Бившият мениджър на Манчестър Сити Свей-Йоран Ериксон не отдава толкова голямо значение на разправията между Роберто Манчини и Марио Балотели. Вчера треньорът на английския шампион избухна и едва не наби своя футболист, който вбеси специалиста по време на тренировка.
 
"Във всеки футболен клуб се случват такива нещо. Просто те никога не попадат в пресата. Разликата е, че по време на тренировка е позволено присъствието на фоторепортери и журналисти. Същото бе и по мое време. Това не ми харесваше, но не успях да се преборя да стане на моето. Често ми се е случвало да гоня футболисти по време на тренировка заради такива инциденти. Казвах им " отивай си у дома и се върни утре". Но тези неща не попадаха във вестниците. Нормално е да има подобни ситуации, защото това е контактен спорт. Треньорът трябва да ги предотвратява, а не да бъде част от тях", коментира бившият селекционер на Швеция.
 
"Видях снимки в Интернет и на тях се забелязва колко вбесен е Роберто. Не знам как се е стигнало до това. Но мога да кажа, че той е много добър човек. Разбира се, емоционален е, но се отличава от другите наставници. Просто той винаги мисли и гори за отбора", добави Ериксон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА