Last news in Fakti

18 Март, 2021 16:33 1 730 4

Рио Фърдинанд сравни нападател на Челси с Митко Бербатов

  • рио фърдинанд-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • челси-
  • кай хавертц

21-годишният футболист вчера създаде ситуацията за попадението на Хаким Зиеш при победата на Челси над Атлетико Мадрид в Шампионската лига

Рио Фърдинанд сравни нападател на Челси с Митко Бербатов - 1

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сравни нападателя на Челси Кай Хавертц с Димитър Бербатов, но англичанинът заяви, че германецът трябва да стане още по-безпощаден.

Кай Хавертц пристигна в Челси от Байер Левркузен за 71 милиона паунда през лятото, но успя да реализира само един гол от началото на сезона във Висшата лига и му бе необходимо известно време, за да се адаптира към условията на английския футбол.

21-годишният футболист вчера създаде ситуацията за попадението на Хаким Зиеш при победата на Челси над Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Рио Фърдинанд вярва, че въпреки проблемите в началото на сезона, германският национал ще се превърне в играч, който бе добре познат в Бундеслигата.

„Отне му време, за да се адаптира. Нормално е, не всички се адаптират бързо. Той е един от тях и му бе необходимо време. Но мисля, че сами виждате, качеството при него е налице. Наблюдавахме го в Байер Леверкузен и знаем, че е изключителен талант“, заяви Фърдинанд.

„В крайна сметка Хавертц ще стигне далеч. Той е футболист, който има добро усещане за играта. Напомня ми за Димитър Бербатов. Толкова е добър, спокоен и събран. Мога да кажа, че е копринен, понякога играе на ръба на играта си и се носи наоколо. Прилича ми на добро момче и искам да видя безмилостната му страна“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 потребител

    2 10 Отговор
    И този ли е такъв търтей? За мен меродавно е мнението на сър Алекс Фергюсън за Бербатов.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хаха

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "потребител":

    си го гледал комплексар ако не беше Бербатов във важните мачове нямаше и Тевез да стане голмайстор на негов гръб ..... бербата нали шии лИВЕРПУЛ жалкарите
  • 4 EEEEE

    3 0 Отговор
    Е БЕРБА Е ПО ДОБЪР, НЯМА МЯСТО ДАЖЕ ЗА СРАВНЕНИЕ .