Last news in Fakti

18 Март, 2021 20:51 1 488 7

Бруно Акрапович се закани на Лудогорец: Готови сме да се реваншираме

  • бруно акрапович-
  • лудогорец-
  • цска-
  • купа на българия-
  • футбол

Ако направим тук добър резултат, ще имаме реален шанс за финал -аз съм готов, отборът е готов

Бруно Акрапович се закани на Лудогорец: Готови сме да се реваншираме - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович обяви, че той и футболистите му са си взели поука от шампионатната загуба от Лудогорец преди няколко кръга и са готови да се реваншират с победа срещу този съперник за Купата. “Трябва да изиграем мача. Ние и Лудогорец сме двата най-силни отбора. Искаме да играем на финал. Трябва да ги отстраним. Радвам се, че ще играем с тях.

Ще се опитаме да направим два хубави мача. Ако направим тук добър резултат, ще имаме реален шанс за финал. Аз съм готов, отборът е готов. Взехме си поука от предишния мач. Готови сме да се реваншираме”, закани се Акрапович след днешния жребий за Купата, който отреди червените да се изправят срещу Лудогорец. Победителят ще бъде решен в два мача, а първият двубой е на стадион “Българска армия”.

Червените се класираха за този етап за надпреварата по-рано днес, когато разгромиха с 4:0 Ботев (Враца), а таранът Жорди Кайседо се отличи с хеттрик.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорец

    9 8 Отговор
    ТОЯ ГОВОРЕШЕ ТАКА И ПРЕДИ МАЧА ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ.А СЕГА ПАК СЕ ИЗХВЬРЛЯ НАГЬЛ БОШНАК .
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 6 Отговор
    Много говори-малко играе....цска са явна по слаби,но и двата отбор нямат психическа устойчивост и цирка ще е голям!По качество на игра превесът на лудогорец е огромен!
  • 3 3,14К

    6 7 Отговор
    Бруно знае, че отбора му играе трагично и говори така, за да ги остави поне психически в играта. Сега е важно да постигне максимума с този отбор, който играе най-зле от останалите в шестицата.
  • 4 ала бала

    4 5 Отговор
    И Бруно къната стана абонат на Лудогорец.
  • 5 Говедо

    6 4 Отговор
    Знам,че не е лесно в момента да се фен на лефски,но да твърдиш, че ЦСКА е най слаб между първите шест си е олигофрения,или дрогата ти идва в повече.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 3,14К

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Говедо":

    Ако имаш грам мозък ми кажи в кой мач ЦСКА игра по -добре от отборите, които победи. А за Левски едва ли някой пише по-криточно от мен за тях.
  • 7 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Говедо":

    Цска с късмет взе доста мачове, цял сезон бележат в последните минути,а играят ганкиното и нормално предвид безплатните им футболисти от палмите. Докато Лудогорец плаща за футболисти и затова Цска са им абонати от както играят.