Last news in Fakti

23 Март, 2021 20:00 2 921 15

Ще стане ли отново ЦСКА клуб на военните? Ето отговора на министъра!

  • цска-
  • футбол-
  • красимир каракачанов

Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА

Ще стане ли отново ЦСКА клуб на военните? Ето отговора на министъра! - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната на Република България Красимир Каракачанов направи любопитно изказване чрез новата страница на министерството във Фейсбук.. Преди няколко дни той се срещна с граждани в Пазарджик, където проведе разговори на различна тематика. Един от тях беше с "червени" привърженици и намери място на официалната страница във Facebook на Министерството на отбраната. Каракачанов беше попитан какво е мнението му за евентуално връщане на "червените" към МНО, на което министърът отговори, че "това е тема, която може да бъде обсъждана".

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев вече обяви, че ще напусне клуба и че клубните акции се намират на стадион "Българска армия" и могат да бъдат придобити от всеки желаещ. Ето какво пише на страницата на МНО:

"Много от привържениците на ФК ЦСКА все по-настойчиво поставят въпроса за връщането на клуба към Министерството на отбраната. Известно е, че ЦСКА не само е създаден като Централен Спортен Клуб на Армията към военното министерство, но и най-славните страници в неговата история са пряко свързани с тази национална институция.

Какво е Вашето мнение за евентуално връщане на ФК ЦСКА към Министерството на отбраната?" Този въпрос бе зададен към министъра на отбраната Красимир Каракачанов от горещи привърженици на ЦСКА на среща с граждани в град Пазарджик днес. Това е тема, която може да бъде обсъждана, заяви в отговор министър Каракачанов. Той подчерта, че въпросът би могъл да намери своето достойно разрешение в интерес на институцията Министерство на отбраната и на футболния клуб ЦСКА."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    13 7 Отговор
    А така! Браво Лойч! цецка-тирейка-армейка!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Било

    17 0 Отговор
    И как ще стане тая работа.Военни с пагони ли ще бъдат играчите и заплати по 10 000 ееро
    Каракачанов ставаш смешен
  • 4 бай Киро

    14 0 Отговор
    Аз само да попитам...негрите,бежанците и индианците на Стойкас ще ги военизираме ли?Ако да,с какъв чин?
  • 5 Леле,леле

    13 2 Отговор
    ЦСКА Москва да не би руската армия да ги издържа ? Егати тъпаците и егати популиста е шкембето.
  • 6 Другия с коня

    15 1 Отговор
    Добре де,ама те са Два отбора ЦСКА - само питам Две армии ли имаме да си ги разделят и какво ще стане с Червената Петолъчка в емблемата на ЦСКА като Комунистически символ- все едно да има отбор с Фашистка свастика като мблема.....Само питам за Петолъчката....Червената....

    Коментиран от #9

  • 7 Знайко

    5 0 Отговор
    Държавата и общините не трябва да имат футболни клубове с по 25 -30 футболисти и треньори и да им плащат по 50 000 - 100 000 лева месечни заплати. С пари па данъкопратците. В същото време министъра получава на отбраната получава 7 000 лева месечна заплата. А кмета на община взимат 2-4 хиляди лева месечна заплата.
  • 8 Пушафрейса

    7 0 Отговор
    Цска се опитват да се спасят от тотално потъване.Тези припознавачи отдавна са дали фира някъде към Ноември ама 89-та вече преди бая години.Няма как този комунистически обор пардон отбор да има каквото и да било общо с модерната Българска Армия членка на Нато.
  • 9 Доо

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Другия с коня":

    Само да те светна , че петолъчката е официална емблема и отличителен знак в армията на САЩ. Те комунисти ли са?
  • 10 Каскетчик

    7 0 Отговор
    Доколкото разбирам тия искат вместо бронирани машини танкове и вертолети да издържаме този отбор създаден от комунягите 48-ма?

    Коментиран от #11, #13

  • 11 Хо хо хо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Каскетчик":

    Няма как държавна структура още повече пък министерство да издържа футболен иои какъвто и да е клуб така е в Англия Германия Франция Испания Сащ и тн.Но България е страна на неограничената тпотия.
  • 12 Петър

    4 1 Отговор
    Шкембич център нападател.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 един от многото

    5 2 Отговор
    Че в България има ли военни! Има някакви волнонаемни , които са пълна пародия на войска!